Ауторска кухиња Сосеви и маринаде 

Класични сок Бецхамел

Класични сок Бецхамел

Опширније
Холандска кухиња Сосеви и маринаде 

Сос холандски (холандски)

Сос холандски (холандски)

Опширније
Европска кухиња Сосеви и маринаде 

Дресинг за салату Цезар

Дресинг за салату Цезар

Опширније
Француска кухиња Сосеви и маринаде 

Лагани сос од тартара

Лагани сос од тартара

Опширније